Spør en biolog
Brukernavn:
Passord:
Lagre passord
Glemt passordet ditt?
Hovedside | Brukerprofil | Registrering | Nye innlegg | Spørreundersøkelser | Mine bokmerke | Private meldinger | Hva skjer | Fotogalleri | Artslista | Medlemmer | Søk | Hjelp

 Alle fora
 Diskusjoner og meddelelser
 Diskusjon
 Egg, sunnest raatt eller stekt?
 Nytt emne  Ny avstemning Ny avstemning
 Svar på emne
 Skrivervennlig versjon Bookmark this Topic BookMark Topic
Forfatter Tidligere emne Emne Neste emne  

jahvaskalmansi
Deltaker

1 Innlegg

Skrevet - 11/10/2016 :  20:40:10  Vis profil Send jahvaskalmansi a Private Message  Svar med kopi av melding
Mange sier at egg har stoerst biotilgjengelighet naar det er stekt. Men stemmer egentlig dette?

Er saa mange motstridende kilder der ute.

Redigert av - jahvaskalmansi den 11/10/2016 20:42:43

Limnoan
Biolog



9727 Posts

Skrevet - 12/10/2016 :  09:42:26  Vis profil  Besøk Limnoans hjemmeside Send Limnoan a Private Message  Svar med kopi av melding
Det som skjer når en steker, eller koker et egg er at proteinet koagulerer. Mulig at koagulerte proteiner er lettere å fordøye.

Helt fra mennesket lærte å bruke ild, har vi hatt smak for varmebehandlet mat. Antakelig fordi den er mer lettfordøyelig

AA
Gå til toppen av siden
  Tidligere emne Emne Neste emne  
 Nytt emne  Ny avstemning Ny avstemning
 Svar på emne
 Skrivervennlig versjon Bookmark this Topic BookMark Topic
Snarvei:
Spør en biolog © © 2001 BIO Gå til toppen av siden
Denne sida ble genererert på 0,08 sekunder. Snitz Forums 2000